انتقال یک سرویس میزبانی به سه قسمت تقسیم میشود:
۱) انتقال وب سایت
۲) انتقال دیتابیس
۳) انتقال ایمیل
در این مقاله آموزشی شما را جهت انتقال سرویس میزبانی خود از کنترل پنل SolidCP به یک کنترل پنل SolidCP دیگر راهنمایی میکنیم.
در گام اول و قبل از شروع انتقال سرویس خود نیاز است که وارد کنترل پنل SolidCP شوید.
در صورتیکه رمز عبور کنترل پنل خود را ندارید، در صفحهی ورود به کنترل پنل می توانید از قابلیت فراموشی رمز عبور استفاده نمایید. بدین منظور بر روی عبارت Click here کلیک نمایید.
سپس در صفحهی بارگذاری شده نام کاربری خود را که همان نام سرویس / نام دامنه اصلی است را وارد نمایید و سپس بر روی Send my password کلیک نمایید.
راه دیگر برای تغییر پسورد کنترل پنل، استفاده از گزینه تغییر رمز پنل قدیمی در پرتال کاربران ایران هاست است که از طریق منوی کشویی روبروی نام سرویس شما در دسترس است.
۱) انتقال وب سایت
بهترین روش برای انتقال وب سایت ایجاد حساب کاربری FTP در مبدا و مقصد سپس استفاده از آنها جهت انتقال اطلاعات است. برای ایجاد اکانت FTP از راهنمای زیر میتوانید استفاده نمایید:
پس از ایجاد حساب کاربری FTP نیاز است از با کمک یک نرم افزار کلاینت FTP به حساب ایجاد شده وصل شوید و فایل ها را از سرویس مبدا دانلود و در مقصد آپلود نمایید.
جهت انجام این مورد ما کلاینت FTP به نام Filezilla را به شما پیشنهاد میدهیم. برای استفاده از این نرم افزار میتوانید از راهنمای زیر استفاده نمایید:
به خاطر داشته باشید نیاز است اول فایلهای خود را از سرویس میزبانی مبدا به صورت کامل با نرم افزار فوق در سیستم شخصی خود دانلود نموده و سپس به همان طریق و مطابق با راهنما در سرویس میزبانی مقصد به صورت کامل بدون تغییر آپلود نمایید.
۲) انتقال دیتابیس
دو نوع دیتابیس عموما در سرویس های میزبانی SolidCP ارایه میشود. دیتابیس MySQL و دیتابیس SQL Server که شما می بایست بنا به نوع طراحی وب سایت خود از این دو نوع دیتابیس Backup تهیه نموده و به سرویس جدید منتقل نمایید.
نحوه ی انتقال دیتابیس MySQL و SQL Server با هم فرقی ندارند. برای گرفتن Backup از دیتابیس و Restore آن در سرویس مقصد میتوانید از راهنمای زیر استفاده فرمایید:
همچنین جهت ایجاد دیتابیس و نام کاربری برای آن میتوانید از راهنمای زیر استفاده نمایید:
پس از انتقال دیتابیس به سرویس میزبانی مقصد و Restore اطلاعات آن نیاز است که اطلاعات مربوط به دیتابیسی که در سرویس میزبانی مقصد ساخته اید را داخل فایل های وب سایت خود وارد کنید. برای وب سایت های وردپرسی این کار از طریق ویرایش فایل wp-config.php انجام می شود و برای وب سایت ASP.Net عموما از طریق فایل web.config قابل انجام است.
به طور مثال، برای اعمال تنظیمات کانکشن دیتابیس WordPress فایل wp-config.php که در روت اصلی وبسایت است را با استفاده از گزینه edit در File manager کنترل پنل می توانید این فایل را ویرایش و اطلاعات دیتابیس جدید را وارد کنید.
پس از ویرایش و تصحیح فایل کانفیگ، در صورت که NS های دامنه شما صحیح است، با بارگزاری دامنه در مرورگر وبسایت شما نمایش داده می شود.
۳) انتقال ایمیل
انتقال ایمیل به دو روش قابل انجام است.
روش اول - استفاده از قابلیت Mailbox Migration در میل سرور مقصد و دانلود اطلاعات ایمیل های مبدا در آن
برای انجام این مورد می توانید از راهنمای زیر استفاده نمایید:
روش دوم - استفاده از نرم افزار Outlook و تنظیم ایمیل اکانت در آن از نوع POP3 که طی اولین ارتباط با سرور ایمیل شروع به دانلود ایمیل در سیستم شخصی شما میکند.
برای استفاده از Outlook جهت ارسال و دریافت ایمیل می توانید از راهنمای زیر استفاده نمایید:
در نظرد اشته باشید از آنجاییکه دامنه شما به سرویس جدید متصل شده برای اتصال به سرور قبلی نیاز است از IP میل سرور استفاده نمایید. برای بدست آوردن IP میل سرور قبلی خود با استفاده از راهنمای زیر به قسمت ویرایش رکوردهای DNS رفته و IP روبرو رکورد mail خود را جهت استفاده در Mailbox Migration یا Outlook یادداشت نمایید.
به طور مثال:
در تصویر نمونه IP مربوط به ایمیل دامنه تست ما 185.10.73.230 است.