جهت نصب سرویس
DNS    ابتدا به سرور مجازی خود از طریق ریموت متصل شده و  سپس مطابق تصویر زیر، از طریق منوی Start وارد کنسول مدیریت سرور (Server Manager   ) شوید:  

 



سپس روی گزینهAdd Roles   کلیک نمایید:  

 


 


در این صفحه می توانید توصیه های مایکروسافت را ملاحظه و پس از بررسی آنها با زدن کلید Next وارد مراحل اصلی نصب سرویس DNS  بشوید:  

 

 


در این صفحه، گزینه 
DNS  را انتخاب و روی کلید Next    کلیک کنید. 


 


 

پس از مرور اطلاعات کلی درباره این سرویس روی کلید Next    کلیک نمایید.

 


 

در صفحه تایید نصب سرویس، روی کلید Install کلیک فرمایید.

 


 

صبر نمایید تا نصب انجام شود:

 


 

درپایان و پس از دریافت پیغام نصب موفقیت آمیز "Installation Succeeded  "، روی گزینه Close  کلیک نمایید.

 





پس از اتمام مراحل نصب، در صورتی که قصد ایجاد Zone و تعریف رکورد های لازم برای لود شدن سایت خود را دارید به روش زیر ادامه دهید. 


قابل ذکر است، در صورتی که قصد نصب کنترل پنل WSP یا سایر کنترل پنل ها را دارید و مایلید تا مدیریت سرور خود را از طریق آن ها انجام دهید، نیازی به تنظیم دستی DNS و انجام مراحل زیر نخواهید داشت.


ابتدا از منوی Start و گزینه DNS را انتخاب نمایید تا کنسول مدیریتی این سرویس باز گردد.



پس از باز شدن کنسول مدیریتی DNS، با کلیک بر روی علامت + کنار نام سرور خود در پنل سمت چپ، آن را باز نموده و سپس بر روی گزینه Forward lookup zones کلیک راست نمایید و از منوی ظاهر شده گزینه New Zone را انتخاب کنید.



با انتخاب این گزینه، می توانید در DNS سرور خود یک Zone جدید برای دامین یا دامین های خود ایجاد نمایید.در صفحه جاری، نوع Zone را Primary zone انتخاب کرده و سپس بر روی گزینه Next کلیک نمایید.



در مرحله بعدی باید نام Zone خود را انتخاب نمایید. دقت کنید که نام Zone حتما باید با نام دامینی که قصد میزبانی آن را در این سرور دارید، یکی باشد. در واقع در صفحه جاری باید نام دامین خود را وارد نمایید.


پس از وارد نمودن نام Zone و فشردن گزینه Next به صفحه بعدی هدایت می شوید، در این صفحه گزینه 

create a new file with this file name را انتخاب و سپس بر روی گزینه Next کلیک نمایید. 


پس از وارد نمودن نام Zone و فشردن گزینه Next به صفحه بعدی هدایت می شوید، در این صفحه گزینه Allow both nonsecure and secure dynamic updates را انتخاب کرده و مجددا بر روی گزینه Next کلیک کنید.





در انتها به صفحه پایانی ایجاد Zone هدایت می شوید که امکان مشاهده تنظیمات و جزئیات Zone خود را خواهید داشت. 


برای اتمام مراحل، بر روی گزینه Finish کلیک کنید.



پس از ایجاد موفقیت آمیز Zone، می توانید نام آن را داخل پوشه Forward Lookup Zones مشاهده نمایید و با کلیک بر روی نام آن می توانید رکورد موجود در Zone را ببینید. برای لود شدن سایت، شما نیاز به ایجاد سه رکورد حیاتی در Zone خود دارید. برای ساخت یک رکورد جدید در فضای خالی صفحه یا روی نام Zone کلیک راست نموده و از منوی موجود گزینه New Host (A or AAAA) را انتخاب نمایید.



در صفحه جاری در فیلد Name باید نام رکورد خود را انتخاب نمایید. همانطور که قبلا اشاره شد برای لود شدن وب سایت نیاز به 3 رکورد از نوع A و با نام های www، * و یک رکورد بدون نام خواهید داشت. لذا در ابتدا یک رکورد با نام www ساخته و در قسمت IP Address نیز آدرس IP سرور خود را وارد نمایید.



در این مرحله نیازی به فعال کردن گزینه Create associated pointer (PTR) record نخواهید داشت، و در انتها برای اضافه کردن رکورد، گزینه Add Host را بفشارید. قابل ذکر است که با انتخاب گزینه Add host، پنجره بسته نمی شود و هیچ پیغامی هم نمایش داده نمی شود، اما در صورت مشاهده لیست رکورد ها، خواهید دید که رکورد مربوطه با موفقیت ایجاد شده است. 


مرحله ایجاد رکورد را 2 بار دیگر تکرار نمایید. یکبار نام رکورد را علامت ستاره (*) وارد کرده و یک بار هم فیلد نام رکورد را خالی بگذارید و در برای هر 3 آن ها IP آدرس سرور خود را وارد نمایید.


پس از ایجاد هرسه رکورد مذکور، لیست رکوردهای شما باید همانند تصویر زیر باشد :



بازخورد

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت کلیه کارشناسان و مدیران شرکت ایران هاست، راهنمای حاضر بسیار کارآمد و جامع می باشد، از کیفیت خدمات پشتیبانی آن شرکت محترم کمال قدردانی و تشکر به عمل آورده می شود.

شرکت ملی خدماتی تدارک
امامی

Ghasem Emami Nikou (6/7/2014 در 2:53 PM)