در صورتیکه تنظیمات ارتباطی برنامه وب سایت شما (Connection String) با دیتابیس به درستی انجام نشده باشد، در زمان باز نمودن وب سایت خود با خطای ارتباط با دیتابیس که مشابه تصویر فوق می باشد، مواجه خواهید شد.
در چنین حالتی برنامه PHP وب سایت شما قادر به ارتباط با دیتابیس و ذخیره اطلاعات خود در آن نمی باشد. دلیل این مشکل اکثرا به دلیل وجود اشتباه در تنظیمات کدهای Connection String که به صورت پیش فرض در فایل Configuration.php قرار می گیرند، می باشد. بنابراین برای حل این مشکل، به فایل مذکور مراجعه نمایید و در صورت عدم تعریف کانکشن استرینگ، با کمک از وب سایت Connectionstrings.com، نسبت به نوشتن کد مناسب با دیتابیس خود در فایل Configuration.php اقدام نمایید و در صورتی هم که قبلا کانکشن استرینگ خود را تنظیم کرده اید اما همچنان با خطای فوق مواجه می شوید، باید بار دیگر هریک از پارامترهای آن را بررسی نمایید.
برای مشاهده کانکشن استرینگ خود باید از طریق آدرس cp.yourdomainname یا wsp.iranhost.com برای میزبانی های 2008، آدرس cp.iranhost.com برای میزبانی های 2003 و آدرس ircp.iranhost.com برای میزبانی های داخل ایران به کنترل پنل میزبانی خود لاگین نمایید.
در سرویس های 2008 و میزبانی های داخل ایران، با کلیک بر روی گزینهFile Manager وارد قسمت مدیریت فایل شوید.
سپس بر روی فولدری که به نام دامین شما می باشد، کلیک کرده و سپس وارد پوشه wwwroot شوید.
پس از ورود به پوشه wwwroot لیستی از فایل های وب سایت خود را مشاهده می نمایید. از میان فایل های موجود، فایل Configuration.php را یافته و بر روی آیکون شکل مداد در کنار آن کلیک نمایید تا پنجره ویرایشگر آن باز شود.
با اینکار کدهای محتوای فایل Configuration.php را مشاهده کرده و می توانید بخش کانکشن استرینگ آن را یافته و ویرایش نمایید.
در سرویس های 2003 نیز می توانید پس از ورود به کنترل پنل خود، ابتدا بر روی گزینه Domains کلیک کرده، سپس از منوی ظاهر شده بر روی نام دامین خود کلیک نمایید. آنگاه از منوی موجود گزینه File Manager را انتخاب نمایید.
سپس وارد پوشه ای به نام دامین خود شده، و آنگاه بر روی پوشه wwwroot کلیک نمایید. پس از ورود به پوشه wwwroot تمامی فایل های محتوای وب سایت خود را مشاهده خواهید کرد. از بین فایل های موجود، فایل Configuration.php را یافته و و بر روی آن کلیک کرده و تا پنجره ویرایشگر آن باز شود تا بتوانید پس از یافتن کدهای کانکشن استرینگ، آن را ویرایش نمایید.
نمونه ای از یک کانکشن استرینگ استاندارد در زیر وجود دارد :
Server=myServerAddress;Database=myDataBase;Uid=myUsername;Pwd=myPassword;
مقابل گزینه Server= باید آدرس IP سرور دیتابیس مورد نظر خود را وارد نمایید.برای مشاهده چگونگی یافتن آدرس دیتابیس سرور در سرویس های 2008 و سرویس داخل ایران بر روی این لینک و همچنین برای مطالعه راهنمای نحوه یافتن آدرس دیتابیس سرور در سرویس های 2003 بر روی این لینک کلیک نمایید.
در قسمت Database که در مثال فوق با کلمه myDataBase مقدار دهی شده است، باید نام دیتابیس ساخته شده خود را وارد نماییم. برای مشاهده نام دیتابیس خود در سرویس های 2008 و یا میزبانی های داخل ایران، کافیست تا پس از لاگین به کنترل پنل بر روی گزینه Database > MYSQL 5.X کلیک نمایید و دیتابیس خود را مشاهده نمایید. همچنین در سرویس های 2003 نیز می توانید پس از ورود به کنترل پنل خود،ابتدا بر روی گزینه Domains کلیک کرده و سپس نام دامین خود را انتخاب نمایید، آنگاه در منوی ظاهر شده بر روی گزینه Database Manager کلیک نموده و دیتابیس های خود را مشاهده نمایید.
در قسمت UID نیز باید نام کاربری تعریف شده برای دیتابیس و همچنین در قسمت Password نیز ، رمز عبور آن را وارد نمایید. برای مشاهده نحوه ساخت نام کاربری و رمز عبور دیتابیس در سرویس های 2008 و میزبانی های داخل ایران به این لینک و همچنین برای مشاهده راهنمای ساخت نام کاربری و رمز عبور دیتابیس در سرویس های 2003 به این لینک مراجعه نمایید.