چگونه می توان OsCommerce را در کنترل پنل Helm نصب نمود؟

توسط این برنامه مدیریت محتوا می توانید یک فروشگاه ایتنرنتی را  راه اندازی کنید.

 

ابتدا از طریق آدرس: cp.yourdomain  (به جایyourdomain  نام دامین خود را وارد نمایید) و با نام کاربری و رمزعبور مربوط به آن، وارد کنترل پنل هاست خود شوید.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

در صفحه جاری بر روی Domains   و سپس بر روی نام دامنه خود کلیک نمایید.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ابتدا بایستی یک دیتابیس My SQL   ایجاد و یکUsername /Password  برای آن تعریف نمایید.

 

 

برای انجام این کار کافی است در کنترل پنل Helm بخش Domain Menu روی گزینهdatabase manager  کلیک نمایید:

 

 

با انتخاب گزینه Add New می توانید نسبت به ایجاد یک دیتابیس جدید اقدام نمایید:

 

 

نوع دیتابیس را MySQL 5  انتخاب نموده و یک نام دلخواه برای آن درنظر بگیرید و سپس روی گزینه save  کلیک نمایید:

 

 

نکته: از آنجاییکه احتمال وجود دیتابیس با نام انتخابی شما در دیتابیس سرور وجود دارد، لذا در صورت مشاهده خطا  ، نسبت به ایجاد دیتابیس با نام دیگر اقدام کنید.

 

حال با کلیک روی گزینه add new  در قسمت Database username نسبت به ایجاد یک نام کاربری برای دیتابیس ایجاد شده اقدام نمایید.

  

در صفحه جاری نسبت به وارد نمودن نام کاربری و رمز عبور مورد نظر اقدام نموده و بر روی Save کلیک کنید.

 

 

حال دیتابیس و کاربر مربوطه ایجاد شده و شما قادر به مشاهده آدرس دیتابیس سرور یا همان آدرس قسمت وب بیس دیتابیس می باشید (به جای yourdomain  از نام دامین خود استفاده نمایید )

 

 

 

 

نکته: در این صفحه، آدرس دیتابیس سرور را یادداشت تا در تنظیمات Oscommerce  از آن استفاده کنید. (به طور مثال برای این آموزش و نام دامین iranhost.com   آدرس دیتابیس سرور sql4.iranhost.com  می باشد)

 

بارگذاری (upload) فایل زیپ :

در مرحله ی دوم فایل نصب Oscommerce را در هاست خود آپلود کنید .برای آپلود فایل زیپ باید از طریقFTP  اقدام کنید لذا ابتدا نسبت به ایجاد FTP  اکانت اقدام نمایید. برای آشنایی با نحوه  آپلود می توانید به آدرس http://support.iranhost.com/KB/c128/ftp.aspx (مقاله مربوطه در دانشنامه ایران هاست) مراجعه فرمایید.

 

حال در Domain Menu روی آیکون File Manager  کلیک کنید:

 

 

روی پوشه wwwroot  کلیک نموده و سپس تیک کنار فایل زیپ موجود را زده و سپس روی گزینه آنزیپ کلیک نمایید.

 

 

با آنزیپ شدن فایل مطمئن شوید که تمامی فایلها و فلدرهای مربوطه در wwwroot  قرار گرفته اند:

 

در مرحله بعدی بایستی مجوز Write را به فلدر wwwroot اعطا نمایید. جهت انجام این کار بر روی آیکن web setting کلیک کرده و تیک مربوط به گزینه ی  Website Write Permissionsرا فعال و بر روی دکمه ی save   کلیک نمایید . در صورتیکه به هر دلیلی این مجوز داده نشد می توانید درخواست دادن مجوز فوق را از طریق تیکتینگ  ارسال نمایید.

برای استفاده از تیکتینگ سیستم  و ارسال تیکت از این طریق ، باید ابتدا از طریق آدرس http://support.iranhost.com/Main/frmRegister.aspx   نسبت به ایجاد یک نام کاربری و رمز عبور در این بخش اقدام نمایید ( به یاد داشته باشید که در این بخش باید ایمیل اصلی که در پرتال و در هنگام خرید سرویس ثبت  نموده اید را وارد نمایید در غیر اینصورت به دلیل جلوگیری از هرگونه جعل ، به تیکت های ارسالی شما به دیپارتمانهای خدمات دامین و پشتیبانی پاسخی داده نخواهد شد )
بعداز ایجاد حساب کاربری ، برای ارسال تیکت وارد  آدرس :
http://support.iranhost.com شده و روی گزینه "ثبت یک تیکت" کلیک نمایید ، نام کاربری و رمز عبور مربوطه را وارد کرده و سپس دیپارتمان مورد نظر را انتخاب و نسبت به ارسال تیکت خود اقدام نمایید.

 

 

نصب OsCommerce :

برای آغاز نصب کافیست آدرس دامین خود را در address bar مرورگر وارد نمایید تا صفحه ی آغاز نصب لود شود :

 

در صفحه خوش آمد گویی، روی کلید "ادامه " کلیک کنید.

 

 

در این صفحه تنظیمات دیتابیس سرور (آدرس سرور پایگاه داده، نام کاربری پایگاه داده، رمز عبور مربوطه و نام پایگاه داده) را به ترتیب در فیلدها وارد نمایید.

 

 

 

نکته : برای یافتن آدرس پایگاه داده سرور کافیست به بخش Database Manager  کنترل پنل هاست خود رفته و پایگاه داده ای را که برای Oscommerce ساخته اید را  انتخاب و IP دیتابیس سرور را مانند شکل زیر کپی نمایید(این همان آدرسی است که در قسمت بالا یادداشت کردید):

 

 

در این صفحه  آدرس سایت به همراه پوشه ریشه هاست به طور خودکار دریافت می شود و کافی است کلید "ادامه" را بزنید:

 

 

در صفحه بعدی تنظیمات فروشگاه، از جمله نام، نام صاحب و ... را  وارد و کلید "ادامه" را بزنید:

 

 

 نصب با موفقیت انجام شد.

 

همانطورکه از اخطار مشخص است هم اکنون جهت افزایش امنیت فروشگاه بایستی پوشه install  موجود در  پوشه wwwroot  را حذف نمایید.

 

 

برای ورود به بخش مدیریت فروشگاه، به آدرس  http://mydomain.com/admin/ مراجعه نموده، پس از وارد کردن نام کاربری و رمز، کلید "login"  را بزنید: