چگونه می توان پلان اختصاص داده شده به کاربر را ویرایش و مدیریت نمود؟

بعد از انتخاب نام کاربری خود  پنجره ی زیر ظاهر می شود .

 

 

در این قسمت بر روی آیکن Packages کلیک نمایید تا در صفحه ی بعدی نام پلان اختصاص داده شده به کاربر نمایش داده شود .  بر روی نام پلان کلیک نمایید .

بعد از کلیک بر روی نام پلان ، پنجره ی زیر ظاهر شده که در آن می توانید :

 

در قسمت Hosting plans نوع پلان را تغییر دهید و یا اقدام به حذف پلان ساخته شده برای کاربر مذکور با کلیک بر روی دکمه ی Delete نمایید.



 

 

 

بعد از ویرایش پلان بر روی دکمه ی save  کلیک نمایید .

 

Add Feedback