چرا من یک دیتابیس دیگر بجز دیتابیس خود در لیست دیتابیس هایم مشاهده می نمایم

در دیتابیس سرورهای اشتراکی در صورتی که کاربر دیگری، کاربری guest دیتابیس خود را (به هر دلیلی) فعال گذاشته باشد تمامی کاربرانی که در آن دیتابیس سرور، سرویس دارند قادر به مشاهده و اعمال تغییرات روی آن دیتابیس خواهند بود. حجم و فضای مصرفی اینگونه دیتابیس ها روی دیگر سرویس ها تاثیری نداشته و فضا و منابع کاربران تنها از روی دیتابیس های موجود در کنترل پنل هاستینگ محاسبه می شوند. لذا جای نگرانی برای شما و دیگر کاربرانی که روی این دیتابیس سرور سرویس دارند وجود نخواهد داشت.

لازم به ذکر است در صورتی که کاربری guest دیتابیس شما فعال نباشد دیگر کاربران قادر به مشاهده و اعمال تغییرات روی دیتابیس شما نخواهند بود.

 

برای غیر فعال سازی کاربری guest کافیست در محیط کوئری نرم افزار Microsoft SQL Server management studio  کوئری زیر را اجرا نمائید :

 

REVOKE CONNECT FROM guest
GO
 

 

 

Add Feedback