چگونه می توان خطای Google Malware Warning را برطرف نمود؟

برنامه نویسی و کدینگ > Security

هک وبسایت ها مشکل جدیدی در دنیای اینترنت نیست. حتی اگر کاربر در بررسی و توجه به موارد امنیتی در رابطه با سرویس خود دقت زیادی به خرج دهد، باز هم امکان بروز مشکلات اینچنینی در سرویس وجود خواهد داشت. احتمال بروز چنین مواردی زمانی افزایش پیدا می کند که کاربر از تعداد زیادی Plugin در وبسایت خود استفاده کرده باشد (برای مثال plugin های مربوط به Wordpress.) پلاگین های قدیمی و CMS های بروز رسانی نشده هم احتمال بروز خطر هک شدن سرویس را افزاریش می دهد. 

از آنجایی که Google یکی از اصلی ترین روش های دسترسی کاربران به سایت ها و منابع موجود بر روی شبکه ی جهانی وب است، این سرویس اینترنتی از مدت ها پیش اقدام به بررسی و گزارش سایت هایی که به هر دلیلی فعالیت های آنها ممکن است برای کاربر خطرناک باشد، به بازدید کنندگان می کند. ممکن است برای شما پیش آمده باشد که در هنگام ورود به یک سایت با چنین صفحه ای رو به رو شده باشید.
 
 
 
این پیغام به عنوان Google Malware Warning شناخته می شود و برای وبسایت هایی نمایش داده می شود که مستقیما، یا به دلیل هک شدن، سیستم کاربران بازدید کننده را در معرض خطر آلودگی قرار می دهند.
اولین اقدامی که باید پس از مشاهده ی چنین پیغامی انجام شود، رفع مشکل بدافزار و جلوگیری از هک شدن مجدد وبسایت است. برای اینکار می توانید از راهنماهای زیر استفاده نمایید.
 
بعد از انجام اقدامات بالا و اطمینان از رفع آلودگی موجود بر روی وبسایت خود می توانید برای رفع اخطار گوگل اقدام بنمایید. برای اینکار باید از Google Webmaster Tools استفاده کنید. برای استفاده از این سرویس باید ابتدا اقدام به ثبت سایت خود در این سرویس نمایید. برای راهمایی بیشتر در این زمینه می توانید از راهنمای ثبت وبسایت در Google Webmaster Tools استفاده نمایید.
بعد از ورود به اکانت خود در سایت گوگل و ثبت وبسایت خود در سرویس Google Webmaster Tools می توانید برای باز کردن یک گزارش مشکل امنیتی اقدام کنید.
 
این پروسه بیشتر از چند دقیقه طول نمی کشد و بعد از اتمام ارائه ی گزارش، بین 24 تا 48 ساعت زمان می برد تا گوگل از سایت شما بازدید کرده و برطرف شدن مشکل امنیتی را بررسی کند.
بعد از پایان این بررسی ها، در صورتی که مشکل امنیتی برطرف شده باشد، گوگل پیغام اخطار را از روی سایت شما حذف می کند. در صورتی که مشکل به درستی برطرف نشده باشد و خطر امنیتی همچنان وجود داشته باشد، گوگل با یک اخطار در کنسول مربوط به اکانت شما، این موضوع را به شما اعلام می کند. 

Add Feedback