چگونه می توان خطا های رایج هنگام نصب افزونه در Wordpress را بررسی نمود؟

خطا های رایج هنگام نصب افزونه در Wordpress
  1.  پیغام Could not create directory :
گاها ممکن است در هنگام نصب افزونه در wordpress با پیغام بالا مواجه شوید. این پیغام به علت عدم وجود دسترسی لازم (Write permission) به یک فولدر خاص است. برای برطرف شدن این مشکل دسترسی read و write را به فولدر ذکر شده در پیغام خطا با استفاده از راهنمای زیر اعطا کنید.
در صورت برطرف نشدن مشکل، اقدام به نصب افزونه بدون استفاده  از Plugin installer وردپرس و به صورت غیر خودکار نمایید. بدین منظور پس از دانلود بسته افزونه از سایت شرکت ارائه دهنده، ازطریق راهنمای زیر اقدام به نصب نمایید.
 
  1. پیغام The package could not be installed. No valid plugins were found.
این پیغام عموما هنگام نصب به صورت غیر خودکار و از طریق آپلود افزونه دریافت می شود. در افزونه های دانلود شده از سایت ها، عموما فایل های افزونه مستقیما zip نمی شوند و در یک یا چند subfolder قرار داده می شوند. جهت برطرف کردن این مشکل پس از unzip کردن بسته نصبی افزونه، فایل های آن را مستقیما zip کرده و سپس اقدام به نصب کنید. راه حال دیگر نصب از طریق کپی کردن فایل های افزونه در wp-content/plugins و سپس فعال کردن آن از طریق منوی افزونه در داشبور wordpress است. ارور فوق در صورت ناقص بودن فایل های افزونه نیز نمایش داده می شود.
 
  1. پیغام Could not copy files
ارور فوق به علت عدم امکان کپی کردن فایل های افزونه در فولدر wp-content/plugins است. دو راه حل برای مشکل فوق وجود دارد
الف. اضافه کردن تنظیمات FTP به فایل wp-config.php
پس از باز کردن فایل wp-config.php (فایل مربوط به تنظیمات هسته wordpress موجود در فولدر wwwroot) توسط یک نرم افزار ویرایش گر متن مانند Notepad یا Notepad++ کد های زیر را بعد از تنظیمات مربوط به دیتابیس وارد کرده و سپس فایل را ذخیره کنید. 
define('FS_METHOD','ftpsockets');
define('WP_MEMORY_LIMIT', '64M');
define('FTP_HOST', 'ftp.yourdomain.com');
define('FTP_USER', 'ftpusername');
define('FTP_PASS', 'ftppassword');
define('FS_TIMEOUT', 900);
منظور از yourdomain.com نام دامنه شما و منظور از ftpusername و ftppassword یوزر و پسورد FTP ساخته شده از طریق کنترل پنل است. برای ایجاد و یا اعمال تغییرات بر روی یوزر FTP از این راهنما استفاده کنید.
ب. استفاده از direct file system
در این روش wordpress به جای استفاده از سرویس FTP برای انتقال فایل های افزونه، به صورت مستقیم و از طریق php اقدام به آپلود فایل ها می کند. بدین منظور کد های زیر را به فایل wp-config.php پس از تنظیمات مربوط به دیتابیس اضافه کنید.
define('FS_METHOD','direct');
  1. ارور version mismatch
همانگونه که از نام این ارور مشخص است، پلاگین مربوطه با ورژن wordpress شما همخوانی ندارد. برای برطرف شدن این مشکل می توانید ورژنی که با wordpress شما همخوانی دارد را از وبسایت شرکت ارائه دهنده افزونه دانلود کرده و از طریق نصب غیر خودکار که پیشتر توضیح داده شد، اقدام به نصب نمایید.