چگونه لود نشدن وبسایت به دلیل دریافت اطلاعات از CACHE را می توان بررسی نمود؟

لود نشدن وبسایت به دلیل دریافت اطلاعات از CACHE :

گاهی اوقات ممکن است وبسایت مورد نظر به هردلیلی مشکل داشته باشد و بارگذاری نشود و پس از رفع مشکل نیز وبسایت بارگذاری نشود.در این حالت شما اطلاعات مربوط به وبسایت را از CACHE دریافت می کنید.

دریافت اطلاعات از CACHE شامل 3 مورد می شود که در ادامه مطلب به ان ها خواهیم پرداخت :

 

1.دریافت اطلاعات CACHE از مرورگر : هر مرورگری یک حافظه ی CACHE دارد . وقتی وبسایتی لود می شود و قصد داشته باشید وبسایت را مجددا لود کنید اطلاعات را از CACHE دریافت خواهید کرد . در این حالت ممکن است وبسایت شما که مشکل داشته است با وجود برطرف شدن کامل مشکل, همچنان وبسایت لود نشود که در این حالت شما اطلاعات را از CACHE مرورگر دریافت می کنید .در این حالت با کلیک کردن دکمه های CTRL+F5 در صفحه ی مرورگر خود وبسایت مورد نظر را رفرش کنید در این حالت اطلاعات را از CACHE دریافت نخواهید کرد و وبسایت مورد نظر لود خواهد شد .

 

2.دریافت اطلاعات از DNS LOCAL : علاوه بر اینکه مرورگر شما حافظه ی CACHE دارد سیستمی که از ان استفاده می کنید نیز حافظه ی کش دارد و ممکن است وبسایت مورد نظر که مشکل ان برطرف شده است به دلیل دریافت اطلاعات مربوطه از CACHE سیستم لوکال نتوانید وبسایت مورد نظر را مشاهده کنید .در این حالت شما با استفاده از مراحل زیر می توانید حافظه ی مربوطه را حذف نماید : -در محیط start ویندوز در کادر search پایین عبارت CMD را تایپ نماید . - در صفحه ی ظاهر شده عبارتipconfig /flushdns را تایپ نماید و ENTER را کلیک نماید . دستور فوق حافظه ی CACHE سیستم لوکال شما را حذف خواهد کرد و بعد از انجام مراحل فوق صفحه ی مرورگر را رفرش نماید و وبسایت لود خواهد شد .

 

3.در صورتی که مراحل فوق انجام شدند و همچنان وبسایت مورد نظر لود نشد مشکل به دلیل این است که اطلاعا ت وبسایت را از CACHE SERVER سرویس دهنده ی اینترنتی خود دریافت می کنید . وقتی که در خواست بازدید از وبسایتی را می دهید در خواست مورد نظر به وبسرور وبسایت مورد نظر ارسال می شود و اطلاعات مربوطه برای مشاهده ی وبسایت برای شما ارسال می شود و وبسایت مورد نظر لود خواهد شد .

بعد از انجام پروسه ی فوق اطلاعاتی که دریافت کرده اید در CACHE SERVER سرویس دهنده اینترنتی شما ذخیره خواهد شد و وقتی که مجددا درخواست مشاهده وبسایت را می دهید در خواست شما بری مشاهده وبسایت به CACHE SERVER سرویس دهنده ی اینترنتی شما ارسال خواهد شد و وبسایت مورد نظر را مشاهده خواهید کرد. در این حالت با اینکه وبسایت مورد نظر بدون مشکل لود می شود اما به دلیل اینکه اطلاعات را از CACHE SERVER سرویس دهنده ی اینترنتی خود دریافت می کنید نمی توانید وبسایت مورد نظر را مشاهده کنید. در این مورد شما باید مورد لود نشدن وبسایت را با شرکت سرویس دهنده ی اینترنتی خود بررسی نماید .

 

در فضای اینترنت وبسایت های هستند که در خواستی را به وبسایت مورد نظر ارسال می کنند و لود شدن وبسایت را از کشوری غیر از ایران بررسی می کنند .این وبسایت ها بعد از انالیز وبسایت اسکرین شاتی از صفحه ی اول وبسایت به شما نمایش خواهد داد . در این اسکرین شات می توانید اطمینان حاصل کنید که اطلاعات را از CACHE دریافت می کنید یا خیر.در ادامه مطلب به تعدادی از این وبسایت ها اشاره شده است :

Gtmetrix.com

Webpagetest.org

Tools.pingdom.com 

در مواردی که مشکل از CACHE سرویس دهنده ی اینترنتی شما است می توانید با توجه به وبسایت های فوق و استناد به انها مورد را از سمت ISP خود بررسی نمایید.