همانطور که می دانید فایل های .htaccess در سرور های ویندوزی قابلیت ترجمه ندارند و وجود آنها موجب بروز اختلال در کارکرد صحیح وبسایت میشود. از این رو با توجه به این که در فایل های نصبی پرستاشاپ تعداد زیادی فایل .htaccess وجود دارد حتما بایستی قبل از آپلود فایل zip محتوی فایل های نصبی، تمامی فایل های.htaccess را از بین فایل های نصبی حذف نمایید.
برای انجام این کار محتویات فایل zip که از سایت های مرجع prestashop دانلود نموده اید را Unzip نموده و توسط قابلیت Search در سیستم عامل کامپیوتر خود فایل های .htaccess را مطابق تصویر زیر Search نموده و تمامی آنها را حذف نمایید.
بعد از این که فایل های .htaccess را حذف کردید مجددا فولدر مربوطه را zip نمایید و از طریق پروتکل FTP در هاست خود آپلود نمایید.
ایجاد و مدیریت حساب FTP
راهنمای استفاده از نرم افزار FileZilla
فایل مربوطه را Unzip نموده و محتویات موجود در پوشه prestashop را به فولدر wwwroot منتقل نمایید.
در File Manager روی عکس قفل کنار فولدر wwwroot کلیک نموده و توجه بفرمایید که تنظیمات دسترسی فولدر wwwroot به شکل زیر باشد:
در قسمت Website در کنترل پنل نیز توجه بفرمایید که تنظیمات مطابق تصویر زیر باشد و تیک Enable Write Permission علامت دار نباشد. در صورتی که تیک این گزینه علامت دار بود تیک را برداشته و دکمه Update را بزنید.
حال نیاز است که یک پایگاه داده و کاربری ایجاد نمایید. برای این کار از راهنمای زیر استفاده نمایید:
نحوه ایجاد پایگاه داده و نام کاربری و رمز عبور
بعد از انجام تمامی این مراحل در مرورگر خود آدرس وبسایت خود را وارد نمایید تا صفحه نصب Prestashop را مشاهده نمایید.
در اولین صفحه زبان مورد نظر را انتخاب نمایید و روی گزینه بعدی (next) کلیک نمایید. (در این راهنما زبان فارسی انتخاب شده است.)
در مرحله بعد تیک من با شرایط و ضوابط زیر موافق هستم را علامت دار کنید و روی گزینه بعدی کلیک کنید.
در مرحله بعد با اروری مواجه میشوید جهت نصب دسترسی به پوشه هایی مورد نیاز است.
در اینجا باید به تمامی پوشه های ذکر شده دسترسی Write را اعمال نمایید. برای انجام این کار روی عکس قفل کنار پوشه های ذکر شده در ارور کلیک نمایید و در صفحه ای که باز میشود گزینه Write روبروی نام دامنه خود را علامت دار نمایید:
بعد از این که تمامی دسترسی های لازم را اعمال کردید روب دکمه "اطلاعات را بازبینی کن" کلیک نمایید. در صورتی که تمامی دسترسی ها را اعمال کرده باشید پیغام مشابه با تصویر زیر را دریافت میکنید:
حال روی دکمه بعدی کلیک نمایید. در صفحه بعدی بایستی اطلاعات مربوط به فروشگاه خود را وارد نمایید. بعد از تکمیل اطلاعات شخصی و فروشگاه خود روی دکمه بعدی کلیک نمایید.
در صفجه بعدی باید اطلاعات مربوط به دیتابیس و دیتابیس سرور خود را وارد نمایید.
آدرس پایگاه داده: در این قسمت باید IP دیتابیس سرور خود را وارد نمایید
نکته : برای یافتن آدرس دیتابیس سرور کافیست به بخشDatabases کنترل پنل هاست خود رفته و روی گزینه Browse Database (که مقابل نام دیتابیس موجود قرار دارد) کلیک نمایید. در صفحه جاری همانطور که در شکل زیر نمایش داده شده، آدرس آی پی سرور بانک اطلاعاتی در آدرس بار موجود می باشد.
در فیلد های نام پایگاه داده، نام کاربری پایگاه داده و رمز عبور پایگاه داده نیز اطلاعات مربوط به دیتابیس و کاربری که ایجاد نموده اید را وارد نمایید.
سپس روی دکمه "هم اکنون اتصال به دیتابیس را بررسی کن!" کلیک نمایید. در صورتی که اطلاعات وارد شده توسط شما صحیح باشد پیغام "پایگاه داده متصل است" را نمایش می دهد.
در صورت صحیح بودن تنظیمات روی دکمه بعدی کلیه کنید.
در صفحه بعد همانطور که در تصاویر زیر مشاهده میکنید فرایند نصب Prestashop شروع میشود:
بعد از این که نصب Prestashop با موفقت انجام شد پیغام زیر را دریافت میکنید:
در پایان فولدر install را از لیست فولدر های Prestashop حذف نمایید و فولدر admin را به نامی دیگر مانند admin3476 تغییر نام دهید.
|