مقدمه:
این مقاله برای کسانی است که به Remote سرور اختصاصی یا VDS خود دسترسی دارند. در غیر این صورت چنانچه به Remote سرور خود دسترسی ندارید و از طریق کنترل پنل هاستتان می خواهید دیتابیس MySQL خود را آپلود کنید از مقاله زیر استفاده نمایید:
در برخی موراد ممکن است کاربر احساس کند که بهتر است از طریق Command Line بصورت مستقیم بک آپ دیتابیس MySQL خود را Import کند. این موضوع می تواند دلایل مختلفی مانند حجم بالای دیتابیس، سرعت بالای Import کردن از این طریق، و مهمتر از همه مطمئن تر بودن این روش نسبت به روشهای دیگر می باشد.
با توجه به محدودیت هایی مانند PHP Upload Size طبیعتا در برخی موراد PHPMyAdmin نمی تواند پاسخگو برای Import دیتابیس های حجیم باشد. در این گونه موارد استفاده از نرم افزار هایی مانند Navicat می تواند راه گشا باشد اما چنانچه بخواهید دیتابیس را از طریق این گونه نرم افزار ها بصورت ریموت Import نمایید ممکن است اختلالات اینترنتی باعث عدم موفقیت شود.
پیشنیاز:
برای Import کردن دیتابیس ابتدا لازم است که فایل دیتابیس را به سرور خود انتقال دهید. برای انجام این کار بهترین روش این است که فایل بک آپ را کپی کرده سپس به سرور خود ریموت زده و در دستک تاپ یا هر مسیر دیگری که مد نظرتان است Past نمایید.
در مرحله بعد لازم است از طریق کنترل پنل نصب شده بر روی سرورتان اقدام به ایجاد دیتابیس مورد نظر و نام کاربری و پسورد مناسب نمایید.
راهنمای ایجاد دیتابیس MySQL
دستورات لازم برای Import دیتابیس:
پس از اینکه به سرور خود ریموت زدید خط فرمان یا CMD را فعال نمایید سپس دستور زیر را بنا به مشخصات دیتابیس خود تغییر دهید و آن را در خط فرمان اجرا کنید:
mysql -p -u username database_name < file.sql
• سویچ –p برای این است که از شما پسورد دیتابیس در مرحله بعد از اجرای دستور پرسیده شود. شما می توانید پسورد را مستقیما جلوی سویچ –p درج کنید اما این کار از نظر امنیتی توصیه نمی شود.
• سویچ –u م مقدار جلوی آن نام کاربری دیتابیس را مشخص می کند.
• عبارت database_name نام دیتابیس را مشخص می کند و همان نامی است که در هنگام ایجاد دیتابیس خودتان انتخاب کرده اید.
• عبارت file.sql در حقیقت همان نام فایل بک آپ تان می باشد. چنانچه فایل بک آپ تان بصورت فشرده است می بایست نام صحیح را درج کنید به عنوان مثال file.sql.gz یا sql.zip.
برای اینکه دستور به درستی عمل کند حتما باید آدرس فایل دیتابیس را بصورت کامل درج کنید. به عنوان مثال به دستور زیر توجه فرمایید:
mysql -p -u MyDBUSername MyDB < c:\backup.sql
ترجمه دستور فوق این است که فایل backup.sql واقع در درایو C: را به دیتابیس MyDB با نام کاربریMyDBUSername و پسوردی که در مرحله بعد وارد می شود Import کن.
چنانچه از سیستم عامل لینوکس برای سرور خود استفاده می فرمایید دقت کنید که آدرس دهی فایل بک آپ می بایست بر اساس آدرس دهی معمول در لینوکس صورت گیرد و این نوع آدرس دهی در سیستم عامل لینوکس پذیرفته نمی شود. بهتر این است که ابتدا به پوشه ای که بک آپ دیتابیس در آن وجود دارد بروید که نیاز به آدرس دهی برای فایل بک آپ نباشد.
|