چگونه می توان DotNetNuke را در کنترل پنل WSP نصب نمود؟

 

نکته : اگر قصد نصب این CMS  را در مسیری به غیر از ریشه دارید ابتدا باید فلدر موردنظر را به عنوان Vitual Directory تعریف نمایید.

از طریق آدرس : cp.yourdomain  ( به جای yourdomain  نام دامین خود را وارد نمایید ) وارد کنترل پنل هاست خود شوید.

در قسمت databases گزینه  SQL Server 2008را انتخاب نمایید.

 


 

بعد از انتخاب این گزینه پنجره زیر ظاهر می شود که در آن می توانید اقدام به ساخت بانک اطلاعاتی جدید یا ویرایش بانک های قبلی نمایید . روی گزینه Create database کلیک کنید .

در پنجره  ظاهر شده نام پایگاه داده را وارد نمایید و  بروی دکمه save کلیک نمایید.

حال بر روی "Create User " کلیک نمایید در صفحه جاری یک نام کاربری و رمز عبور برای دیتابیس مورد نظر با نام دلخواه وارد نموده و تیک کنار نام دیتابیس مربوطه را زده و سپس روی گزینه save  کلیک نمایید.

در این مرحله به قسمت File Manager رفته و فلدری که به نام دامین شما می باشد را انتخاب نمایید در صفحه جاری با کلیک برروی آیکون قفل مقابل فلدر wwwroot 

گزینه Write  را برای نام کاربری دامین خود انتخاب و روی گزینه save  کلیک نمایید

حال روی فلدر wwwroot کلیک نمایید و فایل زیپ CMS  را با کلیک برروی گزینه Upload ،  آپلود نمایید. (می توانید با استفاده از نرم افزارهای جانبی نیز مانند Cuteftp فایل زیپ را Upload  نمایید)

بعد از انجام عملیات  upload ، فایل مربوطه را از طریق  گزینه unzip ، از حالت فشرده خارج  نمایید. ( تنها پسوند zip  قابل قبول است).

توضیح : همانطور که در نکته ابتدایی نیز اعلام گردید در صورتیکه قصد نصب این cms  را در فلدر خاصی در wwwroot  دارید باید از طریق دستورالعمل ذیل نسبت به ایجاد  virtual directory برای فلدر مربوطه اقدام نمایید.

لازم به ذکر است در صورتیکه CMS  را می خواهید در wwwroot  نصب نمایید نیازی به ایجاد فلدر مجازی ندارید.

ساخت فلدر مجازی :

در کنترل پنل هاست خود روی گزینهweb  سپس website   کلیک نموده و بر روی نام  سایت خود کلیک نمایید تا پنجره Website Properties باز شود . در این پنجره به تب Virtual Dirs رفته و بر روی دکمه Create Directory  کلیک نمایید




 

در صفحه جاری نامی را که می خواهید از این پس CMS  شما با آن لود گردد را در قسمت directory name  وارد نموده و مسیر فلدر مورد نظر را نیز در قسمت folder  انتخاب نمایید.

VD نام فلدر مجازی است که برای این راهنما وارد نموده ایم  و مسیر آن نیز مقابل این نام در پنجره بالا تعریف شده است . روی Update جهت اعمال تغییرات کلیک نمایید .

حال نام دامین خود را در یک مرورگر وارد نمایید تا صفحه نصب این CMS  لود گردد

 

 

نکته : در صورتیکه CMS  را در فلدری در wwwroot  آپلود نموده اید برای لود شدن صفحه نصب باید نام دامین خود را به همراه نامی که در فیلد directory name  در بخش ایجاد virtual directory  وارد نموده اید را بزنید به طور مثال برای فلدر مجازی این راهنما باید آدرس ذیل را در مرورگر وارد نمایید :

http://yourdomain/subdomain

بعد از وارد کردن آدرس در اکسپلورر صفحه نصب ظاهر می شود .

 

گزینه سفارشی و زبان فارسی را انتخاب و روی دکمه بعدی کلیک کنید .

در این صفحه مجوزهای Read,Write بررسی می شوند . در صوتیکه در کنترل پنل آنها را فعال کرده باشید ، در اینجا خط سبز رنگ را نشان می دهد .

روی دکمه بعدی کلیک کنید

 

در این پنجره تنظیمات مربوط به پایگاه داده را می توانید انجام دهید . در بخش گزینه "sqlserver 2000,2005   " را انتخاب نمایید.

در بخش "سرور" IP دیتابیس سرور و نام دیتابیس را در قسمت "پایگاه داده" را وارد نمایید. تیک گزینه امنیت یکپارچه را برداشته و  نام کاربری دیتابیس و رمز عبور کاربر مربوطه را وارد نمایید . در بخش object Qualitifier نیز نام پیشوند جداول پایگاه داده را به صورت پیش فرض باقی بگذارید. برای تست گزینه "آزمایش اتصال به پایگاه داده" را کلیک نمایید در صورت عدم بروز مشکل پیامی سبز رنگ ظاهر خواهد شد.

نکته : برای یافتن آدرس دیتابیس سرور کافیست به بخش Databases  کنترل پنل هاست خود رفته و روی گزینه Browse Database (که مقابل نام دیتابیس موجود قرار دارد ) کلیک نمایید. در صفحه جاری  همانطور که در شکل زیر نمایش داده شده، آدرس آی پی سرور بانک اطلاعاتی در آدرس بار موجود می باشد.

 (لازم به ذکر است که می توانید از این صفحه برای اتصال به قسمت وب بیس دیتابیس نیز استفاده نمایید)

همچنین می توانید با وارد شدن به کنترل پنل هاست از مسیر Domains > yourdomain > Edit DNS zone Records و مشاهده  Data مربوط به رکورد SQL آدرس IP مربوط به دیتابیس سرور را مشاهده و استفاده نمایید.
(امکان استفاده از آدرس :
sql.yourdomainname   را نیز خواهید داشت )

 

بعداز وارد نمودن اطلاعات پایگاه داده بر روی ادامه کلیک نمایید.



در این پنجره اسکریپت های مربوطه نصب می شوند. منتظر بمانید تا نصب تمام شده و صفحه بعد ظاهر شود .

بعداز نصب موفقیت آمیز اسکریپت ها می توانید روی گزینه بعدی کلیک نمایید .

در این پنجره می توانید یک کاربر برای دسترسی به سایت تعریف نمایید (نکته : کلمه عبور بایستی حداقل 7 حرف باشد)

 روی دکمه بعدی کلیک نمایید .

در این پنجره ماژول هایی که می خواهید نصب شوند را انتخاب و روی دکمه بعدی کلیک کنید .

در صورت نیاز به نصب سرویس اعتبار سنجی می توانید تیک آنها را بزنید

سپس روی دکمه بعدی کلیک کنید .

روی دکمه بعدی کلیک کنید .

در این پنجره می توانید زبان مورد نظر برای سایت را انتخاب نمایید که در این نسخه به دلیل فارسی بودن آن تنها زبان فارسی قابل انتحاب است .


 

در این پنجره یک حساب  مدیر برای مدیریت سایت تعریف کرده و عنوان پرتال را انتحاب نمایید .

روی دکمه بعدی کلیک کنید .

نصب CMS با موفیت انجام شد . با کلیک روی اتمام کار می توانید سایت را مشاهده نمایید .  

 

درصورتیکه قبل از نصب پیامی مبنی بر تنظیم فایل webconfig.xml داده شد که custom error  آن را در حالت Off قرار دهید ، در کنترل پنل خود این فایل را در مسیر dnn یافته و در تگ configuration قسمت customsrror رایافته و آن را در حالت  Offقراردهید .

 

در پاره ای از مواقع به هنگام نصب بسته زبان فارسی به درستی روی پرتال نصب نمی شود لذا می توانید پس از نصب ، با سفارشی سازی  آدرس زیر و و ارد نمودن آن در مرورگرخود  بسته هایی که به درستی نصب نشده اند را نصب نمایید 


www.yourdomain.com/FolderName/install/install.aspx?mode=installresources

.